Προϊόντα για öz-ka κενό (43)

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος. Χρησιμοποιείται για Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί. Γεύση Πικρό χόρτο Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16 Λίπη (γ / 100γρ)… 15 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Μαύρο Ρύζι 1000γ VIVIO - Μαύρο Ρύζι 1000γ VIVIO

Μαύρο Ρύζι 1000γ VIVIO - Μαύρο Ρύζι 1000γ VIVIO

Ο μαύρος ρύζι, αφού μαγειρευτεί, αποκτά μωβ απόχρωση, γι' αυτό ονομάζεται και μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, είναι ακατέργαστο, γι' αυτό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Ο μαύρος ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι ελαφρώς τραγανός. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Ο μαύρος ρύζι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονές και πολλές παθήσεις, καθώς και επιβραδύνοντας τη γήρανση των κυττάρων. &nbsp;<strong>Συστατικά:</strong> καστανό ρύζι&nbsp;<strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18% ΣΗΔ*Λιπαρά 3,2g - 5% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8g - 4%Υδατάνθρακες 72g - 28% εκ των οποίων σάκχαρα 0,7g &lt;1%Πρωτεΐνη 7,7g - 15%Φυτικές ίνες 3,1gΑλάτι 0,03g &lt;1%*ΣΗΔ - Σημαντική Ημερήσια Δόση&nbsp;<strong>Χρήση</strong>Πλύνετε το ρύζι με κρύο νερό.
Φλοίδες καρύδας 250γρ

Φλοίδες καρύδας 250γρ

Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες
Ergytonyl - Ζωτικότητα - Διανοητική Απόδοση

Ergytonyl - Ζωτικότητα - Διανοητική Απόδοση

Το ERGYTONYL περιέχει ένα τρίο από αναζωογονητικά φυτά. Ο Ελεουθερόκοκκος υποστηρίζει την προσαρμοστική δραστηριότητα και βελτιστοποιεί τις πνευματικές και σωματικές ικανότητες σε περίπτωση προσωρινής κόπωσης. Η ρίζα τζίνσενγκ προάγει την εγρήγορση και τη μνήμη, βοηθώντας στη διατήρηση καλής γνωστικής απόδοσης και υποστηρίζει τη ζωτικότητα. Η Γιέρμπα Μάτε έχει διεγερτικές ιδιότητες που υποστηρίζουν την αντοχή του σώματος στην σωματική και ψυχική κόπωση. Τα ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου που υποστηρίζει τη γνωστική λειτουργία, και του μαγνησίου που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ολοκληρώνουν τη φόρμουλα. Το ERGYTONYL μπορεί να συνιστάται για την καταπολέμηση της σωματικής και/ή ψυχικής κόπωσης, του άγχους, της υπερκόπωσης και κατά τη διάρκεια περιόδων έντονης εργασίας ή κατά τη διάρκεια εξετάσεων. Τζίνσενγκ: 1430 mg* Ελεουθερόκοκκος: 1104 mg* Γιέρμπα Μάτε: 552 mg* Μαγνήσιο: 56 mg (15 % NRV**) Ψευδάργυρος: 3 mg (30 % NRV**)
Εξαγωνικό χλωρίδιο μαγνησίου 1000g Vivio - Εξαγωνικό χλωρίδιο μαγνησίου 1000g Vivio

Εξαγωνικό χλωρίδιο μαγνησίου 1000g Vivio - Εξαγωνικό χλωρίδιο μαγνησίου 1000g Vivio

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, της υπερδραστηριότητας του αίματος ή του σχηματισμού νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφάται. Απορροφάται μόνο από 15 έως 40% των τροφών, δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αυτά τα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος.
Μαύρο Ρύζι 1000γρ Vivio

Μαύρο Ρύζι 1000γρ Vivio

Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Κάψουλες Epafit - Κάψουλες και δισκία

Κάψουλες Epafit - Κάψουλες και δισκία

Για τη διατροφική θεραπεία των φλεγμονωδών ρευματικών ενοχλήσεων Όποιος υποφέρει από επώδυνες φλεγμονώδεις ρευματικές ενοχλήσεις, πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή του. Μια διατροφή βασισμένη σε ρευματισμούς σημαίνει κυρίως να μην καταναλώνει την προφλεγμονώδη αραχιδονικό οξύ από τρόφιμα ζωικής προέλευσης, αλλά αντ' αυτού να προσλαμβάνει περισσότερα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από ψάρια κρύων νερών, ειδικά EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ). Ωστόσο, η επαρκής πρόσληψη EPA συνήθως δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω της κανονικής διατροφής. Οι κάψουλες Epafit μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη αυτής της αυξημένης ανάγκης φυσικά και έτσι να βελτιώσουν την ευημερία σας. Οι κάψουλες Epafit περιέχουν 650 mg συμπυκνώματος ιχθυελαίου, με τουλάχιστον 75 % υψηλά συγκεντρωμένα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Από αυτά, τουλάχιστον 325 mg EPA ανά κάψουλα. Επιπλέον, κάθε κάψουλα Epafit περιέχει 15 mg (22 I.U.) βιταμίνης Ε φυτικής προέλευσης. Συνιστούμε να λαμβάνετε κατά τη διάρκεια των πρώτων 4 εβδομάδων 3 κάψουλες Epafit καθημερινά. Μετά από αυτό, πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα. Αρ. Τ. 200
Εξαγωνική χλωρίδα μαγνησίου 1000g Vivio

Εξαγωνική χλωρίδα μαγνησίου 1000g Vivio

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Σπόροι chia - φυσικοί βιολογικοί σπόροι chia

Σπόροι chia - φυσικοί βιολογικοί σπόροι chia

Φυσικοί οργανικοί σπόροι chia Καθαρό βάρος: 100 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 443 kcal Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Ινουλίνη από κιχώριο 500Γ

Ινουλίνη από κιχώριο 500Γ

Η ινουλίνη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη πολυσακχαρίτης, που δεν μπορεί να αφομοιωθεί από τον άνθρωπο, γι' αυτό και λειτουργεί ως διαιτητική ίνα. Εμφανίζεται στις ρίζες και τους βολβούς ορισμένων φυτών (ραδίκι, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, αγκινάρα, κολλιτσίδα, κρεμμύδι, σκόρδο, μπανάνες). Συνήθως εξάγεται από το ραδίκι. Η ινουλίνη χαρακτηρίζεται από χαμηλές θερμίδες και ήπια γλυκύτητα. Δεδομένου ότι είναι 10 φορές λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη, συνήθως δεν χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο. Η ινουλίνη χρησιμοποιείται ως γέλη, παχύνεται και σταθεροποιεί τις ουσίες. Η ινουλίνη που προστίθεται στα τρόφιμα μειώνει τις θερμίδες, καταστέλλει την όρεξη και αυξάνει την αίσθηση κορεσμού. Χάρη σε αυτό, βελτιώνει τον έλεγχο της ποσότητας των καταναλωθέντων τροφίμων. Λειτουργεί σε άτομα με δίαιτες αδυνατίσματος. Η ινουλίνη δρα ως πρεβιοτικό, διεγείρει την ανάπτυξη φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας και έχει θετική επίδραση στην υγεία.
Κινόα κινόα λευκή 1000γρ vivio

Κινόα κινόα λευκή 1000γρ vivio

Η κινόα, γνωστή και ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Αποκαλείται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να επιδείξει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιογενείς και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. %Περιλαμβάνοντας κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,7g - 3% υδατάνθρακες 57 - 22% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 0g - 0% πρωτεΐνη 14g - 28% αλάτι 0,01g < 1% *RWS - αναφορά τροφίμου αξίας &nbsp; <strong>χρήση</strong> Οι κόκκοι κινόας θα πρέπει να ξεπλένονται σε νερό πριν το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Θα ξέρουμε ότι η κινόα είναι έτοιμη όταν εμφανιστούν οι χαρακτηριστικές "ουρές" που θα προκύψουν από τους κόκκους κινόας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Oligomax Ψευδάργυρος - Πυρίτιο

Oligomax Ψευδάργυρος - Πυρίτιο

Το OLiGOMAX Ψευδάργυρος-Σιλικόνιο είναι μια συνεργία ορυκτών και ιχνοστοιχείων φυσικής προέλευσης: συνδυασμός συμπυκνωμένου θαλασσινού νερού και λιθόθάμνου, κόκκινης άλγης πηγή ιχνοστοιχείων. Προστίθενται ιχνοστοιχεία που έχουν επιλεγεί για τα οφέλη τους, όπως ο ψευδάργυρος και το σιλικόνιο. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει σε μια φυσιολογική οξυγονοβασική μεταβολική διαδικασία και στη διατήρηση μιας καλής οστικής δομής. Ο μπαμπού, καλός για τις αρθρώσεις, περιέχει πυρίτιο που συμμετέχει στην άνεση των αρθρώσεων. Πότε συνιστάται; Το OLiGOMAX Ψευδάργυρος - Σιλικόνιο μπορεί να συνιστάται για την άνεση των αρθρώσεων και για την οξυγονοβασική ισορροπία. Πυρίτιο: 12 mg Ψευδάργυρος: 1,5 mg (15% VNR*)
Bioagave Biolight 1100 γ

Bioagave Biolight 1100 γ

Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης Bright είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικά φυτά. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, που είναι διατεταγμένα σε ροζέτα και καλύπτονται με αιχμηρές ακίδες. Η ελαφριά αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και ουδέτερη από τη ελαφρώς καραμελένια γεύση του σκούρου σιροπιού. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-κρυσταλλική μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και ευρεία μαγειρική χρήση. 15% RWS*Λίπος: 0 g - 0% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0 g - 0% Υδατάνθρακες: 71 g - 27%, περιλαμβανομένης της ζάχαρης: 69 g - 77% Ίνες: 5,8 g Βιολογικό: 0 g - 0% Αλάτι: 0,05 g - 1% *Αναφορά διατροφικής αξίας & Nbsp; <strong> Το